EKMEKLİK VE HER TÜRLÜ HAMUR İŞLERİ

Ambalaj Şekli : 50-25 Kg'lık

Kullanım Alanı : Her çeşit ekmek,karadeniz tipi ekmek,pasta,poğaça,kuru pasta,pide çeşitleri ve tüm hamur işleri yapımında kullanılan buğday unudur.

Yapısal Özellikleri:

  • Su kaldırmasına bağlı olarak daha fazla ürün elde edilmesi
  • Hamur iç yapısında düzgün gözenek dağılımı
  • Uygun koşullarda saklandığında tazeliğini ve yumuşaklığını koruyan ürün elde edilmesi
  • Ekmeğin büyük hacimli olması
  • Geç bayatlama
  • Her türlü üründe istenilen nitelik de üstün kabarma özelliği
  • Kabuk da yırtılma ve çatlama olmaması
  • Mükemmel bıçak açma

Öneriler : Hamur içilebilir temiz su ile yoğrulmalı ve hamurun sıcaklığı 22 C nin altında olmamalıdır.Ilık ve rutubetli ortamlarda iyice büyütülen hamurlar 230 C- 240 C da pişirilmelidir.

Ekmeklik Unlar
A-TİP/550 (Birinci Tip Un)
B-TİP/650 (İkinci Tip Un)
Özel Amaçlı Unlar
Yan Ürünlerimiz
Mısır Unu ve İrmiği