DERVİŞOĞLU UN SANAYİ VE TİCARET A.Ş
|
DERVİŞOĞLU UN FABRİKASI TRABZON Organize sanayi bölgesinde 12.500 metrekare alan üzerine 8.500 metrekare kapalı alana sahip 2000 yılında üretime başlıyarak un sektöründeki yerini almıştır.
Dervişoğlu Un Sanayi, teknolojiye uygun olarak UN-KEPEK ünüteleriyle entegre bir tesis durumundadır. Gerek makine ve tesisleriyle, gerekse seçkin personelleri ile çok kısa zamanda UN Sektörünün Seçkin Firmalarının arasında yer almaktadır.
Gıda Kodeksi güvencesi altında Tarım Köy İşleri Bakanlığı üretim izin belgesiyle üretimi yapılan mamüllerimiz, gıda mühendislerimiz tarafından, tam donanımlı laboratuarlarımızda periyodik kalite kontrolleri ve uygunluk testleri sonucunda tüketicinin beğenise sunulmaktadır.
Tamamen otomatik olarak başlangıçtan son aşamasına kadar el değmeden üretilen ürünlerimiz sağlıklı bir biçimde piyasalarımıza sunulmaktadır.
2000 yılından itibaren kurumsallaşmayı hedef alan Dervişoğlu Un Sanayi, yurt içinde bütün bölgelerde bayii ve distribütör ağını hızlı bir şekilde kurmaya başlamış ve bu konuda ki çalışmalarını tamamlamıştır.
|
Bütün ürünlerimiz yurt içinde ve yurt dışında kalitesiyle kendini kanıtlamıştır. İhracaat yaptığımız ülkelerde kalitemizin tartışmasız olması ülkemiz adına gurur verici bir olaydır. Bunu başarmanın mutluluğunu yaşamaktayız.
Firmamızın yeniliklere açık olduğunu, buna istinaden 2009 yılında montajına başlayarak 70ton/gün kapasiteli mısır unu ve irmiği tesisini kurarak hijyenik koşullarda üretimini yapmış, müşterilerinin beğenisine sunmuştur.
Firmamız Trabzon limanına yakınlığı ve limandan konteynir taşımacığının oluşu sebebiyle, dünyanın her tarafına ürünlerini sevk etme imkanına sahiptir.
Ayrıca meşhur Trabzon ekmeğinin arandığı bölgelerdeki taş fırınlarının kullandığı un Dervişoğlu Unudur.
Ninelerimizin, annelerimizin, bacılarımızın tüm hamur işlerinde arzuladıkları kalitedeki unlarımızı market ve bakkallarda bulabilirsniz.
Firmamızın çalışma felsefesi :
"DERVİŞOĞLU UN DÖRT MEVSİM HAYAT İÇİN LEZZET ÜRETİR SLOGANINDA SAKLIDIR."
|