PASTALIK-YUFKALIK-BÖREKLİK-PİDELİK-TRABZON EKMEĞİ

Ambalaj Şekli : 50-25-10-5-2-1 Kg'lik

Kullanım Alanı : Her çeşit ekmek, karadeniz tipi ekmek, pide, pizza hamuru, hamburger, sandviç yapımında kullanılır.

Yapısal Özellikleri:

  • Daha fazla ürün elde edilmesi
  • Ekmek içi gözeneklerin ince duvarlı ve homejen olması
  • Hamurun kolay şekil alması ve ekmeğin hacimli olması
  • Büyük boy ekmek imalatı için özel buğday paçalı ile hazırlanmış olması 
  • Mükemmel bıçak açması
  • Geç bayatlaması

Öneriler : Hamur içilebilir temiz su ile yoğrulmalı ve hamurun sıcaklığı 22 C nin altında olmamalıdır. Ilık ve rutubetli ortamlarda iyice büyütülen hamurlar 230 C- 240 C da pişirilmelidir.

 

 

Ekmeklik Unlar
A-TİP/550 (Birinci Tip Un)
B-TİP/650 (İkinci Tip Un)
Özel Amaçlı Unlar
Yan Ürünlerimiz
Mısır Unu ve İrmiği